top of page

Over Gildehuizen

Gildehuizen maakt nieuwe vormen van medezeggenschap, belangenbehartiging en organiseren mogelijk.

Han Westerhof.jpg

Han Westerhof
Deken

Als vakbondsbestuurder altijd op zoek naar de andere manier. Gildehuizen als de andere vakbond, ondernemingsraden als een andere partner in overleg en projecten die een andere oplossing brengen voor bestaande problemen. 

Jacques_edited_edited.jpg

Jacques Giesbertz
Projectleider

Jacques is sociaal ondernemer. Kernkwaliteiten binnen Gezelschap van Gildehuizen: community building, onderzoek (rendement) naar (subsidie)regelingen, sectoren kunst, cultuur en onderwijs en werkgelegenheidsprogramma’s.

karim.JPG

Karim Idrissi
Jurist

Karim is jurist, met een brede kennis en ervaring op het gebied van het civiele recht (vermogensrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht) en het bestuursrecht. Hij is in staat complexe en gespecialiseerde materie in eenvoudige taal op leken over te brengen en is een haarscherp analyticus. Daarnaast heeft Karim het vermogen goed te luisteren en aan te voelen wat de behoeftes zijn van zijn cliënten.

Jos van der Wielen
Consultant / onderzoeker

Jos van der Wielen.jpg

Jos is een arbeids- en organisatiepsycholoog met ervaring op het gebied van flexibilisering van organisaties, gedrag en werk-omgeving. Binnen Gildehuizen is hij als consultant en researcher 

betrokken bij  projecten rondom openheid en integriteit.

Samenwerkingspartners

logo_ecg_nl_color_web.png__1571x495_q85_
logo Gildeplus.png
Logo Nassau compleet.png
autoriteit persoongegevens logo.png
bottom of page